Van vettige huid naar huidverzorgingsexpert

Mijn SkinFirst verhaal begint met mijn eigen huidproblemen. Ik had altijd last van een vettige huid en ik had geen idee hoe ik deze goed kon verzorgen.

Op mijn 25e begon ik al pigmentvlekken te krijgen en mijn huid was van binnen uitgedroogd, terwijl deze van buiten nog steeds heel vettig was. Ik realiseerde me dat ik meer moest weten over huidverzorging en begon informatie op te zoeken.

Ik ontdekte al snel dat er veel misleidende informatie op internet te vinden is en dat het lastig is om alles zelf uit te zoeken. Daarom besloot ik om cursussen te gaan volgen en me te specialiseren in huidverzorging.

Expert huidverzorging en persoonlijke consultaties

Inmiddels ben ik een expert op het gebied van huidverzorging geworden en geef ik persoonlijke consultaties aan mensen die ook willen werken aan een gezonde en stralende huid.

Daarnaast heb ik een webshop waarin ik alleen de beste producten verkoop die ik zorgvuldig heb geselecteerd.

Ik kan goed de etiketten lezen, de ingrediënten achterhalen en weet welke formules de beste resultaten geven. Door mijn ervaring en kennis weet ik precies welke producten het meest geschikt zijn voor mijn klanten.

Waarom Zuid-Koreaanse huidverzorging?

Waarom verkoop ik vooral producten uit Zuid-Korea? Dit land staat namelijk op nummer 1 in de wereld op het gebied van beste hydraterende producten.

De huidverzorgingsindustrie is daar enorm groot en er wordt ontzettend veel geïnvesteerd in onderzoek en innovatie. Hierdoor komen er steeds weer nieuwe en innovatieve formules op de markt die betaalbaar zijn in vergelijking met de Europese markt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een gezonde en stralende huid kan hebben en ik help graag anderen om deze doelen te bereiken.

MIJN DIPLOMAS