Mijn Missie

Ik geloof dat sommige verzorgingsproducten beter werken dan anderen. Het geheim achter een goed product dat echt werkt, zit in de combinatie van natuurlijke ingrediënten en de afstemming hiervan op jouw huidtype. Onze huid is een weerspiegeling van onze gezondheid. Er zijn achterliggende redenen achter elke huidaandoening.

Deze oorzaken aanpakken is essentieel voor het behalen van jouw gewenste resultaat.

Cosmetica bestaat uit verschillende actieve ingrediënten die sommige huidtypen beter helpen dan anderen.

Danzij mijn kwalificaties heb ik het mijn missie en passie gemaakt om onderzoek te doen naar de actieve ingediënten in cosmetica en hoe zij onze huid en gezondheid beïnvloeden.

Iedereen kan bij mij terecht voor huidbegeleiding op maat. Als gecertifieerd huidconsultant heb ik ervaring met allerhande huidproblematieken, zoals acne, vette huid, huidveroudering en hyperpigmentatie, couperose,…

Waarom met mij samenwerken?

De persoonlijke begeleiding van klanten staat bij mij centraal.

Allereerst breng ik jouw huidindex in kaart via een test op mijn website. Door jouw huidindex te analyseren, kan ik onderzoeken hoe jouw huid reageert op omgevingsfactoren (bv. vervuiling, zon, droogte,…).

Vervolgens stellen we samen een schema op met producten op maat om jouw gewenste doelen te bereiken.

Mijn producten

Mijn webshop biedt een uitgebreid gamma van schoonheidsproducten van Zuid-Koreaanse oorsprong aan. Deze producten werden geselecteerd op hun natuurlijke en wetenschappelijk bewezen ingrediënten.

Elk product werd uitvoerig getest op diverse huidtypes.

Ik organiseer wekelijkse/maandelijkse infomomenten om extra uitleg te geven over mijn producten en hun applicatiewijze(n).

Producten kunnen besteld worden op mijn webshop. Bij elke bestelling krijg je een extraatje!

MIJN DIPLOMAS