Koreanen behoren tot de meest veeleisende schoonheidsconsumenten ter wereld

Ze hebben  een vraatzuchtige behoefte aan huidverzorging  dat op zijn beurt zorgt dat duizenden schoonheidsmerken naar het beste producten strijden. Het is een resultaat van een competitieve, ongelooflijk innovatieve industrie die nummer 1 is in de wereld van cosmetica.

Koreaanse schoonheidsindustrie streeft om hoge eisen van de consument te bevredigen

Buitengewoon innovatie

Wist u dat BB crèmes, gezichtsmaskers van tissue en hydro-gel, oogmaskers (eye patches), cushions, reinigingsolie, toners dat al deze schoonheidsproducten zijn afkomstig uit Korea. Koreaanse producten hebben ongelooflijke texturen, formuleringen en gunstige samenstellingen voor onze huid.

Fijne en huidvriendelijke samenstellingen

Het Koreaanse schoonheidsgeschiedenis is doordrenkt van natuurlijke ingrediënten die van generatie op generatie worden doorgegeven. Deze traditie wordt vandaag voortgezet, ze vermijden agressieve chemicaliën en in plaats daarvan gebruiken ze ingrediënten uit de natuurlijke bronnen. Om de verzorging effectief te maken voegen ze naast de natuurlijke ingrediënten ook de wetenschappelijk bewezen componenten toe. Zoals bijvoorbeeld niacinamide, ascorbinezuur, retinol, peptiden, e.d.

Duurzaamheid

De Koreaanse schoonheidsfilosofie richt zich op het verbeteren van de huid van binnenuit. Ze zijn van mening dat een echt stralende teint niet van de ene op de andere dag ontstaat door simpelweg de buitenste huidlagen te behandelen. In plaats daarvan concentreert Koreaanse huidverzorging zich op het handhaven van een gezonde, goed gehydrateerde en gevoede huid voor resultaten die levenslang meegaan.